Tantra undervisning sexliv

tantra undervisning sexliv

/01/06 - Introduction to Sacred Sexuality with Matt of Unique Tantra & Leanne of Shamanika - Duration: Live Love Raw , views · Tantric Sex: How to start your tantric practice and experience full body orgasms - Duration: Anke Dengel 15, views · · Gennemsnitlig Sex Pikken del 2 - Duration: Else Pedersen 29, views · Tantra Massage - Berührung als Berufung und Beruf - Duration: Tantramassage Verband 1,, Sex, kærlighed og spiritualitet Anne Sophie Jørgensen. KAPITEL. 1. TANTRA. ER. SEX. TIL. TIDEN. AFSÆT TIL TANTRA De fleste har gennem de seneste år hørt ordet tantra og ved, at det er noget med sex og meditation. Tantra lyder både pirrende og foruroligende – og meget fremmedartet. Men tantra er Nu – 30 år senere – er de hverdagskost for mange mennesker, og ord og begreber fra denne verden indgår i medier, i mange former for undervisning og i en bred vifte af bøger. /11/14 - Tantra handler ikke kun om sex, men om en holdning til livet og om et højere perspektiv, der beriger hele din hverdag og dit møde med andre mennesker. Det handler også om Tantra er et tilbud om en fornyelse af forholdet mellem mænd og kvinder og af synet på seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Tantra er de I Tigerekspressen holder vi kurser og workshops i den tantra, som udspringer af Anne Sophie Jørgensens undervisning på Tigerens Rede i Gedved.

Massage solrød tantra massage holstebro

Fernando Manrique studied medicine around the world. Men god tantra sex er langt mere. Body Temple — Mindful Cuddling er en aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. Du kan forvente varm chai og et kram, øjenkontakt, hjertekontakt og kropskontakt. Depositum DKK opkræves ved booking Send en mail til tantra tantrazone.

tantra undervisning sexliv

Vi holder ugentligt workshops om tantra, kærlighed, parforhold, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spirituel udvikling. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Melting Monday. Melting Monday er en workshop, designet til at støtte dig i at blive mere nærværende, at blive mere sikker på dig selv og autentisk i dine relationer. /10/06 - Det får I med hjem: Lær hemmeligheden ved et langtidsholdbart sexliv; Få (endnu) mere lyst; Hold længere (for mandens vedkommende); Lær at kommunikere - også om sex og lyst; Lær at tage ansvaret for din lyst og seksualitet; Genopliv gnisten Undervisning og form. Undervisningen foregår ved 20% teori og 80% praksis. Der er ingen powerpoint og der er ikke behov for at tage notater. Dette er et kursus for dit hjerte - ikke dit hovede. /11/14 - Tantra handler ikke kun om sex, men om en holdning til livet og om et højere perspektiv, der beriger hele din hverdag og dit møde med andre mennesker. Det handler også om Tantra er et tilbud om en fornyelse af forholdet mellem mænd og kvinder og af synet på seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Tantra er de I Tigerekspressen holder vi kurser og workshops i den tantra, som udspringer af Anne Sophie Jørgensens undervisning på Tigerens Rede i Gedved....
Video 2 om Kursus i tantramassage

Swingerklub københavn tantra dk


I sammenhæng udgør øvelserne rammerne for tantrisk sex som kan vare i mange timer og stadig være nyt. Men god tantra sex er langt mere. Tantra er de senere år blevet meget udbredt i Danmark, og der findes i dag mange forskellige forståelser af og retninger indenfor tantra. Juli Workshoppen er for både mænd og kvinder. Takker for en fantastisk aften.